Kérdésed van? Hívj minket! +36704279796

Vitaflóra Táprúd virágos növény 30db-os
Vitaflóra Táprúd virágos növény 30db-os
690 Ft

Vitaflóra Táprúd virágos növény 30db-os

Vitaflóra  Táprúd virágos növény   30 db-os

Paraméterei

Cikkszám: vitt4301

Kiszerelés:

Gyűjtő csomagolás: nem

Eltarthatóság: korlátlan

Származási hely:

Rövidismertetése

Vitaflóra Virágos növény táprúd

Táprúd minden virágos szobai és balkonnövényhez. A növényigényeinek megfelelő összetételű tápanyaggal látja el a növényeket 8 héten át.Kényelmes megoldás a virágzó növények tápanyag-utánpótlására. A tápanyagokegyenletes felszabadulása egészséges, zöld lombozatot és dús virágzástbiztosít.

 

Felhasználás:

Minden virágzó szobai és balkon- valamint egynyárinövényhez: pl. begónia, büdöske, díszpaprika, flamingóvirág, fokföldi ibolya,fukszia, gerbera, gloxínia, harangvirág, kalla, keserűlevélke, klívia,mesevirág, muskátli, nebáncsvirág, nyalókavirág, papucsvirág, pompásviszályvirág, primula, selyemmályva, szájvirág, szégyenlősvirág, szobaliliom,viaszvirág, vitorlavirág, stb.

 

Adagolás:

A cserép vagy virágláda szélétől 1-2 cm-re fúrt lyukbahelyezze be teljesen a táprudat, majd fedje be földdel. Nagyobb edényekestében, amikor több táprúd szükséges, a táprudakat a cserép vagy láda falamellett, egymástól egyenletes távolságban szúrja a földbe. Atápanyag-utánpótlást kéthavonta ismételje meg, nyugalmi időszakban atápanyagmennyiséget csökkentse a felére. Hűvösben teleltetett növényeknél nehasználja a táprudat. A növényt a szokásos módon öntözze. A táprúd alulról ésfelülről öntözött növény esetében is használható, a tápanyagleadást avízmennyiség és a hőmérséklet befolyásolhatja.

 

Rendelhető
690 Ft
Egységár: 23 Ft/db
Részletek
Előnyei

 

Egyéb

Felhasználási tanácsok:

 

A táprúd nem pótolja a mikroelemeket. Célszerű a táprudastáplálást időnként megszakítani, és a növényt néhány hétig az igényeinekmegfelelő Vitaflóra tápoldattal öntözni. Ne használjon egyszerre táprudat ésfolyékony tápot, mert ez túladagolást okozhat!

 

Adatok
Márkanév:
Vitaflóra
Termékcsoport:
Kert
Termékfajta:
Táprúd
Gyártó:
Vitaflóra
Szállítás:
2-5 munkanap
Márka:
Vitaflóra
Cikkszám:
BG_vitt4301
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!