Kérdésed van? Hívj minket! +36704279796

Vitaflóra 7 Pázsit 1l
Vitaflóra 7 Pázsit 1l
1 690 Ft

Vitaflóra 7 Pázsit 1l

Vitaflóra  7  Pázsit    1/1

Paraméterei

Cikkszám: vit72001

Kiszerelés:

Gyűjtő csomagolás: nem

Eltarthatóság: korlátlan

Származási hely:

Rövidismertetése

Vitaflóra Pázsit tápoldat

 

A Vitaflóra Pázsit tápoldat kiválóan alkalmas a rendszerestrágyázásra, a magas nitrogéntartalom mellett tartalmazza az összes egyébtápelemet is. A rendszeres tápoldatozás a füvek gyökérfejlődését is serkenti,növeli a zöldtömeget, erősíti a fű terhelhetőségét, ellenállóképességét abetegségekkel, faggyal és szárazsággal szemben. A tömött, sűrű fűben nehezebbentelepszik meg a gyom és a moha. A folyékony tápoldat az öntözővízzelegyenletesen oszlik el a füvön (ellentétben a szilárd műtrágyával),megakadályozva a pázsit kiégését, foltosodását ill. egyenetlen növekedését éseltérő színét.

A Vitaflóra Pázsit tápoldattal kezelt gyep a száradás utánismét használható. A gyerekek és háziállatok számára nem jelent veszélyt atápoldat, hiszen a használat után nem maradnak szermaradványok, apróműtrágya-szemcsék, -gyöngyök a gyepen és a fűszálak között.

 

Felhasználás:

Gyep, díszgyep, pázsit, játszóterek, sportpályák

 

Adagolás:

 

A tápoldatot tenyészidőben 2-3 hetente, nyírás után kb. 3nappal juttassuk ki a gyepre. 100 m2 gyepfelületre 2,5 liter tápoldatszükséges, minimálisan 100 liter öntözővízben kijuttatva. A tápoldatozás után agyepet alaposan öntözzük meg, hogy a tápoldat az egész területen egyenletesenoszoljon el.

Rendelhető
1 690 Ft
Egységár: 1 690 Ft/l
Részletek
Előnyei

 

Egyéb

Felhasználási tanácsok:

 

Kis terület esetén öntözőkannában keverjük be a tápoldatot,és egyenletesen öntözzük ki. Nagyobb felületre célszerű a tápoldatot hordóbanvízzel bekeverni, majd szivattyúval és locsolópisztollyal könnyen kijuttathatjuka tápanyagot.

 

Nagy melegben célszerű a tápoldatozást és öntözést az estiórákra időzíteni, így kisebb a párolgási veszteség.

 

Az utolsó tápoldatozást szeptember első felére időzítsük!

 

Friss telepítésű gyepet először csak az első nyírás után 1héttel tápoldatozzuk! ( A vetéssel egyidejűleg a tápoldat nem használható!)

Adatok
Márkanév:
Vitaflóra
Termékcsoport:
Kert
Termékfajta:
Műtrágya, Szervestrágya
Gyártó:
Vitaflóra
Szállítás:
2-5 munkanap
Márka:
Vitaflóra
Cikkszám:
BG_vit72001
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!