Kérdésed van? Hívj minket! +36704279796

Vitaflóra 6 Muskátli 1l

Vitaflóra  6  Muskátli    1/1

Paraméterei

Cikkszám: vit63001

Kiszerelés:

Gyűjtő csomagolás: nem

Eltarthatóság: korlátlan

Származási hely:

Rövidismertetése

Vitaflóra Muskátli és balkonnövény tápoldat

 

A balkonnövények erőteljesen növekednek, virágoznak ezért aföldben található tápanyagokat rövid idő alatt felhasználják, rendszerestápoldatozás nélkül fejlődésük leáll, nem virágoznak. A Vitaflóra Muskátli ésbalkonnövény tápoldat rendszeres használatával megoldható a növények teljeskörűtápanyagellátása, a termék az összes tápanyagot és a hiánybetegségekmegelőzéséhez szükséges mikroelemeket a növény számára felvehető formábantartalmazza. A tápanyaggal jól ellátott muskátlik és balkonnövények erőteljeshajtásokat fejlesztenek, dúsan virágoznak az egész szezon alatt.

 

Felhasználás:

Közönséges, angol és futómuskátli, egyéb balkonnövények,egynyári és kétnyári növények: bojtocska, amaránt, kerti és csüngő begónia,lobélia, díszcsalán, magyarparéj (celózia), kerti verbéna, rézvirág (zinnia),nebáncsvirág (impaties), paprikavirág (salvia), hamvaska, büdöske(bársonyvirág, tagetes), oroszlánszáj (tátika), körömvirág, margaréta,záporvirág (gazania), petúnia, dísznapraforgó (helianthus), kúpvirág,ördögszem, afrikai aranyvirág, hajnalka, csodatölcsér, fátyolvirág,hópelyhecske, kerti pletyka, balkon aranya (bidens), stb.

 

Adagolás:

 

Beültetés után két héttel kell megkezdeni a tápoldatozást,először heti egy, majd az első virágok megjelenése után heti két alkalommal.

A fél- és egyliteres flakon kupak adagolóhengerét használva:fél adagolóhengernyi tápoldatot keverünk 3 liter öntözővízhez.

Decis flakon: 1 kupak tápoldat 1 liter vízhez.

Levéltrágyaként: 5-8 ml tápoldat 1 liter vízhez.

 

A kijuttatott tápoldatmennyiség növelhető, ha ezt a növénymérete, virágmennyisége indokolja, de csak heti több részletben elosztva.Futómuskátli optimális tápanyagellátásához naponta adagoljon 15 ml VitaflóraMuskátli és balkonnövény tápoldatot 10 liter öntözővízbe.

Nincs raktáron
1 Ft
Egységár: 1 Ft/l
Részletek
Előnyei

 

Egyéb

Felhasználási tanácsok:

 

Átültetés után 2 hétig ne tápoldatozzuk a növényeket!

 

Beteg növényt soha ne tápoldatozzunk, kivéve, hatápanyaghiány a betegség oka!

 

Nagy melegben célszerű a locsolást és a tápoldatozást azesti órákra időzíteni, így elkerülhető a hideg vízzel okozott sokk, az éjszakaihűvösebb időszakban a növény elegendő vizet és tápanyagot tud felvenni,valamint csökken a párolgási veszteség.

 

Teleltetett növényeket augusztus végéig szabad csaktápoldatozni, hogy a vesszők télre beérjenek. A nem teleltetett növényeket afolyamatos dús virágzás fenntartására célszerű a fagyokig tápoldatozni.

 

Adatok
Márkanév:
Vitaflóra
Termékcsoport:
Kert
Termékfajta:
Műtrágya, Szervestrágya
Gyártó:
Vitaflóra
Szállítás:
2-5 munkanap
Márka:
Vitaflóra
Cikkszám:
BG_vit63001
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!