Kérdésed van? Hívj minket! +36704279796

Raid Hangyairtó csalétek
Raid Hangyairtó csalétek
1 490 Ft

Raid Hangyairtó csalétek

Raid Hangyairtó csalétek

Paraméterei

Cikkszám: raid3901

Kiszerelés:

Gyűjtő csomagolás: nem

Eltarthatóság: 2 év

Származási hely:

Rövidismertetése

  • Kontakt hangyairtó csalétek
  • Hatásos védelmet biztosít a hangyák ellen a ház bármely pontján
  • Képes könnyedén elpusztítani az egész kolóniát
  • Néhány héten belül kifejti hatását

 

A Raid Kontakt hangyairtó csalétek hatásos védelmet biztosíta hangyák ellen a ház bármely pontján, hiszen képes könnyedén elpusztítani azegész kolóniát. A rovarölő csalétek néhány héten belül kifejti hatását azelterjedtség mértékétől függően.

Nagyobb elterjedtség esetében és a maximális hatásosságérdekében érdemes kihelyezni egyszerre több csalétket is, melyet a dolgozóhangyák a bolyba szállítanak, így a csalétek elpusztítja az egész kolóniát.

 

  • Hatóanyag: Spinosad
Rendelhető
1 490 Ft
Részletek

Előnyei

 

Egyéb

Gyermekektől elzárva tartandó.

A biocid termékek használata során legyen elővigyázatos.Használat előtt olvassa el a címkét és a termékinformációt.

 

Alkalmazása:

1. Egy hegyes tárggyal óvatosan lyukassza ki a perforáltrészt a csalétkes doboz oldalán, hogy a hangyák be- és kijáratául szolgáljon. Aműveletet óvatosan végezzük el.

2. A csalétket helyezze a hangyaboly közelébe vagy a hangyákrendszeresen használt ösvényeire (falak és ajtók mentén, mosogatók alá, bútorokmögé, stb.), fénytől védett helyen. A csalétekből a hangyák fogyasztanak, azt afészekbe hordják és az ott tartózkodókat ezzel táplálják, így a hangyabolykihal.

3. A maximális hatásosság érdekében ellenőrizze acsalétkeket és, ha szükséges, helyezze át őket havonta egyszer. Nagyobb számúhangya esetén és a maximális hatásosság érdekében helyezzen ki egyszerre többcsalétket is. Hatását a bolyra a mérgezett csalétek a kihelyezés után 3-4héttel fejti ki. A csalétek kihelyezésekor a hangyák minden más potenciálistáplálékforrását el kell távolítani, illetve biztosítani kell, hogy azokhoz ahangyák ne férhessenek hozzá. A termék alkalmazásakor semmilyen másrovarirtószert ne használjunk, ezek ugyanis akadályozhatják a hangyákat acsalétek felkeresésében.

Adatok
Márkanév:
Raid
Termékcsoport:
Rovarirtó
Termékfajta:
Feromoncsapda
Gyártó:
Raid
Szállítás:
2-5 munkanap
Márka:
Raid
Cikkszám:
BG_raid3901
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!