Kérdésed van? Hívj minket! +36704279796

Raid Darázsirtó /beltéri/ ae. 0,3l
Raid Darázsirtó /beltéri/ ae. 0,3l
1 790 Ft

Raid Darázsirtó /beltéri/ ae. 0,3l

Raid Darázsirtó /beltéri/  ae.   0,3

Paraméterei

Cikkszám: raid3301

Kiszerelés:

Gyűjtő csomagolás: nem

Eltarthatóság: 4 év

Származási hely:

Rövidismertetése

Kizárólag beltéri használatra alkalmas rovarölő szerdarazsak és lódarazsak ellen. Használat előtt alaposan rázza fel. Az aeroszoltfüggőlegesen és az arctól távol kell tartani, majd így közvetlenül a darázsra/lódarázsra permetezni.

Várjuk meg, amíg a helyiségbe berepült darázs alkalmasfelületen (pl. falon, ablaktokon) megpihen. Fújjon közvetlenül a helyiségbekerült darazsakra és lódarazsakra 1 m távolságból (röviden nyomja meg aszórófejet, rovaronként nem hosszabb, mint 1 mp-ig fújva). A rovar hamarosanelkábul, miközben a termék kifejti teljes hatását (ez akár 60 mp-ig iseltarthat), majd rövidesen elpusztul.

 

Kérjük, ne fújja a terméket tapétára, sem 1 m-nélközelebbről beltéri falakra, szövetekre és bútorokra. Használat után hagyja ela helyiséget. 15 percig hagyja csukva az ablakokat és ajtókat. Mielőttvisszatér a helyiségbe, alaposan szellőztessen ki a szobában. A kezelt darázseltávolítása előtt győződjön meg arról, hogy a rovar valóban elpusztult.

 

Rendelhető
1 790 Ft
Egységár: 5 967 Ft/l
Részletek
Előnyei

 

Egyéb

Tilos használni darázs ill. lódarázs fészkeken, ill.darázsrajokra a balesetveszély elkerülése érdekében: a darázsfészek piszkálása,megzavarása darázscsípéshez vezethet.

Adatok
Márkanév:
Raid
Termékcsoport:
Rovarirtó
Termékfajta:
Darázs
Gyártó:
Raid
Szállítás:
2-5 munkanap
Márka:
Raid
Cikkszám:
BG_raid3301
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!