Kérdésed van? Hívj minket! +36704279796

Prot. Szúnyoglárva-irtó tabletta 10db-os

Prot. Szúnyoglárva-irtó tabletta 10 db-os

Paraméterei

Cikkszám: pros5001

Kiszerelés: 0,5 g x 10 db

Gyűjtő csomagolás: nem

Eltarthatóság: 2 év

Származási hely:

Rövidismertetése

PROTECT szúnyoglárva-írtó tabletta

A tenyészővízbe juttatva, a szúnyoglárvák átalakulásánakmeggátlására alkalmas.

A készítmény különféle szúnyogfajok lárváira fejti kihatását. A hatóanyag késleltetett hatása miatt az egyedek zömének pusztulásabábállapotban következik be. A kifejlett szúnyogokra nincsen hatással.

A készítmény olyan, a lakóhely környezetében fellelhető,(dísz)halak tartására nem szolgáló, ivóvízként nem hasznosított, élővizekkelösszeköttetésben nem lévő kisebb-nagyobb vízgyülemek kezelésére használhatófel, amelyek időszakosan vagy folyamatosan alkalmasak lehetnek szúnyoglárva-tenyészésre.

Nincs raktáron
690 Ft
Egységár: 69 Ft/db
Részletek
Előnyei

A tablettából kioldódó hatóanyag, juvenoid hatása révén, aszúnyoglárvák imágóvá történő fejlődését gátolja. Keserű ízanyagot (Bitrex)tartalmaz, mely segít megelőzni a tabletta véletlen, ember és haszonállatáltali fogyasztását.

Egyéb

Felhasználása:

·        esővíz felfogására szolgáló, illetve arra alkalmas objektumok(pl. hordó, konténer stb.),

·        vízzáró aljzattal ellátott kerti tó.

Adagolása:

A lárvák tenyészésére szolgáló vizet (pl. összegyűltesővizet) előzetesen szemrevételezzük, majd a szükséges mennyiséget a következőtáblázat figyelembe vételével határozzuk meg:

A kezelendő víz jellege – Dózis:

tiszta - 1 db tabletta/300-400 liter víz

szennyezett - 1 db tabletta/150-200 liter víz

erősen szennyezett - 1 db tabletta/20-30 liter víz

A készítmény a hatóanyagot akkor kezdi kibocsátani, amikorvízzel érintkezik, ezért ügyeljünk arra, hogy a tablettát a víz ellepje. Haszükséges, a kezelést havonta egyszer ismételjük meg.

A Protect® szúnyoglárva-írtó tablettával kezelt víz nemalkalmas étkezésre termelt növények (pl. zöldségek, fűszernövények) öntözésére,de felhasználható udvar fellocsolására, valamint a kert, park, legelőöntözésére.

Figyelem! Kizárólag szúnyoglárvák irtására és csak ahasználati utasítás szerint, az alábbi előírások betartásával használható fel:

·        ●természetes állóvizek és vízfolyások, ezekkel összeköttetésbenlevő vízgyülemek partszegélyétől számított 50 méteres távolságon belül,valamint védett természeti területeken nem alkalmazható,

·        ●tilos a szert, annak maradékát vagy kiürült csomagolóanyagátélővizekbe (folyó, tó stb.) juttatni!

Élelmiszertől, italtól, takarmánytól távol, száraz, zárthelyen, eredeti csomagolásában úgy kell tárolni, hogy illetéktelenek (gyermekekés haszonállatok) ne férhessenek hozzá.

Alkalmazása közben étkezni, dohányozni tilos! Kerüljük akészítmény bőrrel való érintkezését és a szembejutást. Alkalmazása után meleg,szappanos vízzel alaposan kezet kell mosni.

Mérgezés vagy annak gyanúja esetén azonnal forduljonorvoshoz.

Az ember és a környezet veszélyeztetésének elkerüléseérdekében tartsa be a használati utasítást és a figyelmeztetésben szereplőelőírásokat.

Adatok
Márkanév:
Nologo
Termékcsoport:
Rovarirtó
Termékfajta:
Légy, Szúnyog
Gyártó:
Nologo
Szállítás:
2-5 munkanap
Márka:
Nologo
Cikkszám:
BG_pros5001
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!