Kérdésed van? Hívj minket! +36704279796

Kupfat    0,01
Kupfat 0,01
590 Ft

Kupfat 0,01

Kupfat    0,01

Paraméterei

Cikkszám: kupf4001

Kiszerelés: 10 g

Gyűjtő csomagolás: nem

Eltarthatóság: 2 év

Származási hely:

Rövidismertetése

Bakszag, kénhidrogén szag, illetve ehhez hasonló idegentónusok eltávolítására

 

A Kupfat speciálisan a borkezelés céljára kifejlesztettrézszulfát-termék bakszag (kénhidrogénszag) és ehhez, hasonló idegen tónusokeltávolítására borban. A Kupfat használatával a legtöbb esetben teljeseneltűnik a zavaró illat- és íz.

A jelenleg hatályos EU-s rendeletek és irányelvek szerintengedélyezett, tisztaság és minőség tekintetében szaklaboratóriumban bevizsgálttermék.

 

Adagolás és alkalmazás

A Kupfat adagolási mennyisége a borhiba intenzitásátólfüggően 0,2-1 g / 100 l.

A szükséges Kupfat mennyiséget próbaderítéssel kell meghatározni.Ennél ügyelni kell a törvényileg engedélyezett maximális dózisra (1 g / 100 l =10 mg / l). Az elvégzett Kupfat kezelés után maximálisan 1 mg / l rézmennyiségmaradhat vissza a borban. Hogy a rezes zavarosodást elkerüljük, a Kupfatkezelést szabályosan sárgavérlúgsóval történő kékderítéssel kell zárni, melynéla sárgavérlúgsó-igényt szaklaborban előkísérlettel kell meghatározni. A Kupfat-és a sárgavérlúgsós kezelés között a bort le kell szűrni, mert így az idegentónus újraképződésének lehetősége jelentősen csökkenthető. A borhoz történőhozzáadás előtt a Kupfat-ot kismennyiségű vízben oldjuk fel. Ezt az oldatotintenzív keverés közben adagoljuk a tartályba.

Rendelhető
590 Ft
Részletek
Előnyei

 

Egyéb

 

Adatok
Márkanév:
Nologo
Termékcsoport:
Borászat
Termékfajta:
Adalék, kiegészítő
Gyártó:
Nologo
Szállítás:
2-5 munkanap
Márka:
Nologo
Cikkszám:
BG_kupf4001
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!