Kérdésed van? Hívj minket! +36704279796

FLORIMO Tápoldat Orchidea 0,25kg
FLORIMO Tápoldat Orchidea 0,25kg
890 Ft

FLORIMO Tápoldat Orchidea 0,25kg

FLORIMO Tápoldat Orchidea    0,25

Paraméterei

Cikkszám: flom6301

Kiszerelés:

Gyűjtő csomagolás: nem

Eltarthatóság: korlátlan

Származási hely:

Rövidismertetése

FLORIMO® Orchidea tápoldat 0,25 L

Speciális tápoldat orchideák, anthuriumok, broméliafélék számára.Az egyenletes tápanyagfelvétellel a növények erőteljesebbek lesznek, zöldjükkelés virágukkal egyaránt díszítenek.

Rendelhető
890 Ft
Egységár: 3 560 Ft/kg
Részletek
Előnyei

 

Egyéb

21 db/karton

Összetevők:

N:    4,0 %

P2O5: 5,0 %

K2O:  6,0 %

+ vas, + mikroelemek

Orchideák gondozása

Viszonylag vízigényes, az ültető közege mindig legyennyirkosabb, de soha ne álljon alatta víz.  A virág világos, de tűző naptólvédett helyet szeret, ez egy ablak közeli asztal, vagy keleti – nyugatiablakpárkány lehet. Nappal 19-26, éjjel 15-17 C°-ot szeretnek 50-70% páramellett. Ez megegyezik szobahőmérsékletünkkel, rendszeres párásítás(permetezés) mellett.

Virágát évente hozza mindig a növekvő új hajtáson. A növényegészséges fejlődése és színpompás virágzása érdekében tápoldatozást ajánlunk –télen 3-4 hetente, nyáron 1-2 hetente. A virágzás szempontjából aleglényegesebb periódus a nyugalmi időszak. Ilyenkor a növényt nagyon óvatosanöntözzük. Mivel ez a bimbóképződés elengedhetetlen feltétele, fontos tudnunk,melyik orchideának mikor van szüksége nyugalomra. A földi orchideáknak, mintpéldául a vénuszpapucsnak vagy a csónakorchidea hibrideknek nincs kifejezettnyugalmi időszakuk. Ezeket egész évben egyenletesen nyirkosán kell tartanunk, avirágzási időszakban pedig többet öntöznünk. A három legsötétebb hónapbantakarékoskodjunk az öntözővízzel, de a növényeket soha ne hagyjuk teljesenkiszáradni. Más orchideákat – például a Calanthe- vagy egyes Dendrobium-fajokat– ezzel szemben annyira szárazon kell tartanunk, hogy nedvességnek szinte nyomase maradjon a cserépben, illetve a földben.

 

 

Adatok
Márkanév:
Florimo
Termékcsoport:
Kert
Termékfajta:
Műtrágya, Szervestrágya
Gyártó:
Florimo
Szállítás:
2-5 munkanap
Márka:
Florimo
Cikkszám:
BG_flom6301
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!