Kérdésed van? Hívj minket! +36704279796

Envira rovarirtó 0,1l pumpás
Envira rovarirtó 0,1l pumpás
1 490 Ft

Envira rovarirtó 0,1l pumpás

Envira  rovarirtó    0,1  pumpás

Paraméterei

Cikkszám: envi4501

Kiszerelés:

Gyűjtő csomagolás: nem

Eltarthatóság: 4 év

Származási hely:

Rövidismertetése

Envira rovarirtó / kullancsirtó Spray

 

Az Envira kullancsirtó spray ajánlott minden szabadidőstevékenységhez ahol a kullancs megjelenhet, hatékonyan használhatja példáultúrázáskor a ruházat, sátor stb. kezelésére. Praktikus 100 ml-es, pumpáskiszerelésben kerül forgalomba. Kettős hatóanyag kombinációja - hazánkbanegyedülálló módon - biztosítja a legnagyobb hatékonyságot az univerzálisfelhasználási lehetőségekkel (minden ízelt lábút, így rovart kiírt és elriaszt)a legkisebb környezeti terhelés mellett (hazai vonatkozásban legalacsonyabbhatóanyag tartalom) és többek között tökéletesen alkalmas személyi védelemcéljából kullancsok ellen is (engedélyezve), ruházatra permetezve vagyugyanezen célból kisállat kennelekben alkalmazva. Maradéktalanul irtja akárosító és élősködő ízeltlábúakat, így rovarokat: kullancsot, bolhát, hangyát,pókféléket, legyeket (lárva és imágó is). Invazív fajok betelepedésénekmegelőzésére is alkalmas, nyílászárók és falak kezelésével.

Az Envira használata teljesen biztonságos, hajtógáz mentes,minden hatósági engedéllyel rendelkezik, szabadforgalmú biocid termék.Mindenben megfelel a jelenleg hatályos EU biocid szabályozás kritériumainak.Nem tartalmaz szerves oldószert és természetes vagy mesterségeshatásfokozót(PBO), (csak tiszta víz+hatóanyag) –ezért a kezelt felület száradásután szagtalan és foltmentes marad. A termék hatékonyságát neves svájciés német laborok és intézetek vizsgálták, kitűnő eredménnyel. Így az emberekenelvégzett bőrgyógyászati, szakorvosi vizsgálatok alapján az Envira nagyon jóminősítést kapott, mert a nemzetközi irányelvek szerint elvégzett bőrirritációsteszteknél nem lépett fel toxikus-irritációs reakció. Ezért a termék viselhetia Dermatológiailag tesztelve megnevezést, melynek használatához aNemzeti Népegészségügyi Központ (ÁNTSZ) is hozzájárult.

 

Az adott terméket a jellegéből adódóan kizárólag csak a szaküzleteinkben tudod megvásárolni. Előtte érdeklődj telefonon!

Rendelhető
1 490 Ft
Egységár: 14 900 Ft/l
Részletek
Előnyei

 

Egyéb

0,12% permetrin + 0,06% esbiotrin

Adatok
Márkanév:
Envira
Termékcsoport:
Rovarirtó
Termékfajta:
Légy, Szúnyog
Gyártó:
Envira
Szállítás:
2-5 munkanap
Márka:
Envira
Cikkszám:
BG_envi4501
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!